Vi hjelper deg å holde katten din frisk og glad

Vi har utstyr, pleieprodukter og gode kattefôrløsninger i våre butikker

 • Kattefôr

  Vi har et bredt utvalg av våtfôr og tørrfôr så du skal kunne sette sammen en optimal kost til din katt.

  Hos oss finner du kjente og mindre kjent merkevarer, i alle prisklasser.

  Les mer her

 • Kattesnacks

  Når du ønsker å gi din katt belønning ved lek eller læring eller når du bare vil tilby noe ekstra godt.

  Det beste kattegodteriet kan du kjøpe du hos oss. Riktig kattesnacks kan forbedre kattens helse.

  Les mer her

 • Trivsel og omsorg

  Sjampo, balsam, kammer, børster, klippemaskiner, vitaminer eller helseprodukter?

  Vi har det aller meste i vår butikk.

  Les mer her

 • Kattehygiene

  Vi har kattesand, kattetoalett og hygieneprodukter til din katt.

  Les mer her

 • Katteleker

  Vi har stort utvalg av leketøy. Mange nye spennende ting kommer fortløpende til butikken.

  Les mer her

 • Bolig og reise

  Vi har alt fra kattesenger, transportbur og bagger til kattedører, matskåler og tilbehør. Kom innom for å se alle våre produkter til hjem og reise.

  Les mer her

Luftetur 

Det er ikke så mange som gjør det, men det kan faktisk være en god ide å gå tur med innekatten.

Vi har seler og halsbånd i forskjellige størrelser og farger.

katt

Kom innom og hold deg oppdatert.

Hold av katt

Inne eller utekatt

Bruker du mye tid på kattungen din vil du få en rolig og trygg voksen katt. Det beste for katten din er å få være en del av familien og bevege seg fritt rundt i hele eller deler av boligen. I tillegg bør den gå ut og inn gjerne via en katteluke, men husk katten din har ikke ferdig utviklet stedsans før den er ca 8-12 mnd. så følg med katten når den luftes. Bor du i nærheten av trafikkert vei bør du la katten din bli en innekatt, men gjerne med mulighet for litt uteliv på en sikret veranda eller i en luftegård. Innekatter trenger mer aktivitetsleker enn utekatter som bruker naturen. Innekatter bør ha tilgang til klatremøbler med klorestokker og flere hylleplasser i høyden og gjerne en liggehylle i vinduet hvor den kan ha full oversikt over hva skjer inne og ikke minst der ute.

Stell og pleie av katt

Den bør alltid ha tilgang til en rent kattetoalett med en god absorberende kattesand som trekker til seg både fukt og lukt. Katter er sosiale dyr og kan leve flere sammen, men bruker sjelden samme toalett så derfor er det viktig med flere toaletter hvis man har mer enn en katt. Katter er renslige og vasker seg selv, men krever at du børster og steller pelsen, sjekker tenner, klør og ører for urenheter jevnlig. Kastrering/sterilisering er viktig med mindre du har kjøpt katten til oppdrett. Anbefalt alder for sterilisering av hunkatt er 5-6 mnd, for kastrering av hankatt 6 mnd.

Fôr til katt

Katten er kjøtteter og må ha proteinet fra kjøtt og fisk. Den liker best små måltider fordelt utover dagen så la matskålen med tørrfôr av god kvalitet stå fremme hele tiden. Gi gjerne våtfôr i tillegg spesielt på den varmeste årstiden for å tilføre fuktighet hvis katten ikke drikker nok. Kattunger bør få eget kattungefôr. Husk: Alltid tilgang til friskt drikkevann enten i skål eller bruk en sirkulerende fontene som filtrer og renser vannet.

Transport av katt

Tren katten til å like seg i transportkassen fra den er ung så er det mye lettere når du skal ha med katten på biltur som på utstilling, på ferie eller en tur til veterinær.

Les mer om hold av katt hos Mattilsynet

Velkommen til en hyggelig handel hos oss.