Om oss i Zoologen AS

Vår stolthet ligger i å tilby den beste service til alle dyr og eierne deres med et ønske om å ivareta gleden som ligger i forholdet mellom dyr og eier.

Du som kunde kan alltid være trygg på at vi som jobber i Zoologen AS har det engasjementet som skal til for at du og ditt kjæledyr skal få den aller beste servicen.

Vi som jobber i Zoologen AS er opptatt av at våre kunder, både to og firbente, skal ha en positiv handleopplevelse når de kommer til oss.

Kjæledyrene fortjener det beste

Det er også viktig for oss at produktene vi selger holder høy kvalitet, så at du som kunde får de beste og suneste produktene til ditt kjæledyr. Det er for eksempel ikke en type hundfôr eller kattefôr som passer til alle og vi fører derfor et variert utvalg i vår dyrebutikk i Skien.

Vi har ett meget bredt utvalg både til hund, katt, gnager, fisk og fugl.

Zoologen AS har drevet i Skien siden 2001, og har siden den gang jobbet seg opp til å bli en av de største dyrebutikkene i området.

Zoologen AS flytter andre halvdel av oktober

Vi blir Telemarks største dyrebutikk i Coops nybygg på Gråtenmoen der vi flytter inn på 405 kvadratmeter. Dette er det dobbelte av hva vi har i dag i   Tuftebygget like ved. Vegg i vegg med oss kommer Coop Extra.

Vi regner med å åpne den nye butikken i andre halvdel av oktober.

Om oss i Zoologen AS

Alt vi gjør er motivert av en
oppriktig omtanke for våre kjæledyr

Om oss i Zoologen AS

Kom innom våre trivelige lokaler i Skien for en hyggelig prat